Gültekin İnşaat ve İmge Yapı

Gültekin İnşaat ve İmge Yapı HAKKINDA

Gültekin İnşaat, 1983 yılında bir aile şirketi olarak kurulmuş ve inşaat alanında birçok çalışmaya imza atmış bir firmadır. Mustafa Gültekin 31 yıllık iş deneyimini, mali gücünü ve teknik yetkinliklerini kullanarak 2003 yılında sektörde yeni bir anlayış ve dinamizm yaratma hedefiyle önce bireysel firmasını kurmuş, 2007 yılında ise şirketleşmeye giderek İzmir konut sektöründe hızlıca yükselmeye başlamıştır.
Yapılan projelerde özellikle deprem yönetmeliğine uygun, insanların yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan çalışmalar yapılmaktadır.
Çalışmalarda; şehirleşme, ulaşım ve sosyal donatı alanları önemsenerek bu kriterlere uygun alanların seçilmesiyle projeler oluşmaya başlamaktadır. Öncelikle deprem dayanımı, çevre tanzimi, kullanılabilirliğin en üst düzey de tutulduğu projelerinde, en kaliteli malzeme kullanımı sağlanmaktadır. Projeler belirlendikten sonra tüm detaylar proje ve uygulama aşamasında uzman ekiplerce incelenerek, büyük bir titizlikle gerçekleştirilir. Konutlar satış zamanı düşünülmeden en iyisini yapabilme amacıyla hazırlanmaktadır.
Toplamda 4 adet projeyi tamamlayarak oturuma hazır hale getiren Gültekin İnşaat, İmge Life isimli projesinin detaylarını tamamlamak için çalışmalarına devam etmektedir.
Firma Adı
:
Gültekin İnşaat ve İmge Yapı
Telefon
:
E-posta
:
info@gultekininsaat.net
Adres
:
1830/2 Sk.No:2/1 K:1 D:2 Karşıyaka / İzmir

Gültekin İnşaat ve İmge Yapı Projeleri