GYODER'in başkanı yeniden Feyzullah Yetgin oldu

03 May 2019

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu olarak hizmet veren GYODER'in 20. Olağan Genel Kurul Toplantısı dün düzenlendi. Düzenlenen toplantıda yönetim kurulu başkanı da seçildi. 2017 yılının Mayıs ayında GYODER'in Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, 2019-2020 dönemi için bir kez daha başkan seçildi.

Kendilerine emanet edilen görevi büyük bir inançla sürdüreceklerini belirten GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin, "Bu yıl 20. yılını kutlayan GYODER, gayrimenkul sektörünün önde gelen girişimcileri ve yöneticilerinin, sektörün gelişimi için büyük bir özveriyle katkıda bulunduğu çok kuvvetli bir dernek haline geldi. Gayrimenkul sektörünün sürdürülebilir büyümesine katkı sağlamak amacıyla kurulan derneğimizin, bugün sektörün tamamını kucaklayan bir yapıya sahip olmasının gururu içindeyiz" diye konuştu.

240 KURUMSAL ÜYE

Konuşmasında GYODER'in iç yapısından da bilgiler veren Yetgin, "GYODER çatısı altında; GYO’lar, gayrimenkul geliştiricileri ve yatırımcıların yanı sıra, gayrimenkul danışmanlık, gayrimenkul değerleme, sigortacılık, mimari ve hukuk gibi gayrimenkulün ana ve yan sektörlerini kapsayan 240’a yakın kurumsal üyemiz bulunuyor. Çok efektif bir icra kurulu oluşturup, onun altında komiteler geliştirerek, yine durmadan sektöre ve ülkemize değer katmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Çalışma hedeflerinden de bahseden Yetgin, "Sektördeki son gelişmeleri değerlendirmek ve mevcut sorunlara çözüm bulmak amacıyla hayata geçirdiğimiz 'GYODER Çözüm Platformu'nu da yeni konu başlıklarıyla geliştireceğiz. Aynı zamanda, üyelerimizle birlikte yer aldığımız yurt dışındaki fuar ve organizasyonlarda büyük bir sinerji oluşturarak, Türkiye gayrimenkul sektörünü temsil etmeyi ve ülkemizin tanıtımına katkıda bulunmayı sürdüreceğiz. Tüm bu çalışmaları gerçekleştirirken temel hedefimiz, ülkemiz için stratejik öneme sahip gayrimenkul sektörünü, çok daha güçlü bir seviyeye taşımaktır" diye konuştu.