Hak Yapı iki prestijli proje yükseltiyor

31 January 2018

Hak Yapı İnşaat Aydos Ormanı'nın yanı başında Aydos Velibaba'da yükselttiği Onlife Pendik projesini 16 bin 86 metrekarelik alanda inşa ediyor. Toplam 430 daire ve 15 ticari ünitenin yer aldığı projede 2+1, 3+1 ve 3+1 teraslı daireler bulunuyor. Alışveriş merkezi, sauna, spor tesisleri ve çocuk parklarıyla keyifli zaman geçirilebilecek Onlife Pendik projesinde geniş sosyal imkanlar, kolay ulaşım, yeşille iç içe prestijli bir yaşam alanı ev sahibi olmak isteyenler için tasarlanıyor. 

projesinde de konut ve ofis konsepti bir arada sunularak karma bir yapı yükseltiliyor. Proje, Kurtköy-Pendik bağlantı yoluna yakın bir lokasyonda hayata geçiriliyor. Dairelerin büyüklükleri ise 67 metrekareyle 116 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projedeki konutlar 1+1 ve 2+1 tiplerinde sunuluyor. Markalı konut projesi olarak hayata geçirilen Winlife İstanbul Residence İstanbul'da 142 konut ve 12 ticari alandan oluşuyor. Toplam 4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede, daireler hem konut hem ofis kullanımına uygun olarak dizayn ediliyor. Yatırımcıların konforu göz önünde bulundurularak tasarlanan dairelerde, ankastre takımın (elektrikli ocak, davlumbaz, fırın, bulaşık makinesi) yanı sıra salonlarda klima da yer alıyor.