Hayat Park Evleri Oturuma Hazır!

06 April 2017

Bir Bayrak İnşaat - Atamer inşaat - Alkan İnşaat ortaklığı projesi olarak hayata geçen Hayat Park İstanbul, İstanbul Avrupa yakası Halkalı'da yükseliyor. Projede daire teslimleri hemen yapılıyor...

Hayat Park Evleri bir Bayrak İnşaat - Atamer İnşaat - Alkan İnşaat ortaklığı projesi olarak 4 bin metrekarelik arsa alanı üzeride hayata geçirildi. İki blok halinde yükselen projede toplam 114 adet konut yer alıyor. Projedeki daireler boyutları 95 ile 141 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon tipinde dizayn edildi. Projedeki tüm daireler ankastre beyaz eşya, klima ve 2 adet Fransız balkona sahip.

445 BİNDEN DAİRELER
Hayat Park Evleri projesinde hala satışı devam eden 2+1 daire fiyatları 445 bin TL'den, 3+1 daire fiyatları ise 650 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ödemelerde yüzde 25 peşinat sonrası banka kredisine uygun imkanlar sunuluyor.

HAVALİMANINA 5 DAKİKA
Hayat Park Evleri projesi, Basın Ekspres yolunun hemen yanı başında yer alıyor. 212 AVM, Mall Of İstanbul ve Arenapark alışveriş merkezine yakın mesafede bulunan proje, Atatürk Havalimanına ise 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

HEMEN TESLİM
Hayat Park Evleri projesinde daire teslimleri hemen yapılıyor. Yüzde 75'i yeşil alana ayrılan projenin sosyal olanakları içerisinde;
-Çocuk oyun alanları
-Fitness merkezi
-Kafe
-Kamelya
-Sauna
-Yüzme havuzu
-Yürüyüş alanları
-Otopark
-Güvenlik mevcut.