Hep Grand Homes uygun fiyatlarla lüks yaşamın kapılarını açıyor

28 April 2018

İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan ve son yıllardaki gelişimi ile dikkat çeken ilçesi Esenyurt'ta, Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Hep İstanbul projesinin alçak bloklarından oluşan Hep Grand Homes projesi, yatırımcısına cazip fiyatlarla lüks ve konforlu bir hayat sunuyor.

Maksimum 4 katlı apartmanlardan oluşan Hep Grand Homes projesinde 59 konutun satışı sürüyor. Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı projede 2,5+1, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks ve Flat daireler yatırımcılara sunuluyor. Projedeki konutların büyüklükleri ise 152 metrekareden başlayarak 223 metrekareye kadar çıkıyor.

HEP GRAND HOMES FİYAT LİSTESİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

Konut satışlarının devam ettiği projede cazip fiyatlar dikkat çekiyor. Hep Grand Homes fiyat listesi şu şekilede:

2,5+1 konutların fiyatları 739 bin TL'den,
3+1 konutların fiyatları 963 bin TL'den,
4+1 Flat konutların fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den,
4+1 dubleks konutların fiyatları 1 milyon 101 TL'den başlıyor.

Banka kredisi kullanarak konut sahibi olunan projede Tekfen tarafından kişiye özel kolay ödeme seçenekleri de sunuluyor.



Yeşiller içerisinde ailelere çocuklarıyla sağlıklı ve huzur dolu bir hayat sunmayı amaçlayan Hep Grand Homes projesinin yaşam alanındaki donatılar göz kamaştırıyor. Kapalı otopark ve 7/24 güvenlik hizmetinin yer aldığı projede; yüzme havuzu, fitness merkezi, peyzaj alanı, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru ve sosyal tesis alanı gibi imkanlar yatırımcılara sunuluyor.