Hilltown AVM Küçükyalı 27 Ekim’de ziyaretçilere açılacak

17 October 2017

Rönesans Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası’nın dikkat çekici bölgelerinden biri olan Küçükyalı’da inşa edilen Hilltown AVM, 27 Ekim Cuma günü ziyaretçileriyle buluşacak.

Alışveriş ve eğlence kasabası konseptiyle hayata geçirilen Hilltown AVM Küçükyalı projesinin Anadolu Yakası’nın yeni eğlence merkezi olması öngörülüyor. Küçük bir kasaba şeklinde inşa edilen AVM, adını da bu benzerliğinden alıyor. Toplam 250 milyon avro yatırımla yükselen Hilltown AVM Amerikalı mimarlık ofisi Elkus Manfredi Architects tecrübesiyle hayata geçiriliyor.

Toplam 63 bin metrekare kiralanabilir alanı ve yaklaşık 2 bin metrekare eğlence alanına sahip olan Küçükyalı Hilltown AVM, 200 mağaza, 9 sinema salonu, 40 kafe/restoran ve 2 bin 400 araçlık otoparka da sahip. Hilltown AVM’de çocuklar için ruhsal ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak yaklaşık bin 600 metrekare ücretsiz açık oyun alanına sahip. Söz konusu alanda Danimarka’dan temin edilen özel oyuncaklar bulunuyor. Hilltown’da, canlı müzik performanslarının sergileneceği ve farklı performansların sahneleneceği toplam 2 bin 700 metrekarelik çok amaçlı konser alanı da yer alıyor.