Hilton Istanbul Maslak’tan 5’inci yaşına özel görkemli kutlama!

27 September 2023

İş ortaklarının ve turizm sektörünün önemli isimlerinin katılımı ile gerçekleşen davete, 2023-2024 sezonunda da iş birliğini sürdürdüğü Darüşşafaka Lassa Basketbol Takımı Yönetimi de yer alırken, ünlü radyocu Doğancan Özadlı akıcı sunumu ile geceye renk kattı.

Şehrin merkezindeki mükemmel konumu ve birinci sınıf hizmet kalitesi ile İstanbul’da en çok tercih edilen otellerin başında gelen Hilton Istanbul Maslak, 5’inci yaşını çok özel bir davet ile kutladı.

Faaliyete başladığı 1 Ağustos 2018 yılından bu yana iş dünyasının, sanat severlerin ve İstanbul’u keşfetmek için seyahat eden konukların buluşma noktası haline gelen otel, başarılarla geçen beş yılını balo salonunda düzenlediği davetle taçlandırdı. Summa Hospitality Grup Direktörü ve Hilton Istanbul Maslak Genel Müdürü Özkan Alkan ve Hilton Istanbul Maslak Otel Müdürü Ayla Türedi Özkılıç’ın eşsiz bir misafirperverliğe imza attığı geceye, iş ortaklarının ve turizm sektörünün önemli isimlerinin yanı sıra otelin 2023-2024 sezonunda da iş birliğini sürdürdüğü Darüşşafaka Lassa Basketbol Takımı Yönetimi ve çok sayıda konuk katıldı. Gecenin sunuculuğunu ünlü radyocu Doğancan Özadlı üstlendi. Doğancan’ın akıcı sunumuna Lounge Orkestrası’nın eşsiz müziği ve dans gösterileri eşlik ederken, davetliler unutulmaz bir gece yaşadı.