House 166 projesinde ön talep dönemi başladı

08 August 2017

3 bin 200 metrekare alan üzerinde yükselen House 166, Ocak İnşaat güvencesiyle inşa ediliyor. Bursa'nın lüks ilçesi Nilüfer'in Görükle bölgesinde inşa edilen projede 166 konut yer alıyor. Bütün dairelerin 2+1 konut tipi şekliyle inşa edildiği House 166 projesinde daireler; standart, loft, dubleks ve teras seçenekleriyle sunuluyor.

Ağustos 2018 tarihi için konut tesliminin hedeflendiği House 166 projesinde henüz daire satış fiyatları açıklanmadı. Bunun yanı sıra projede ön talep toplanmaya başlandı. Daire fiyatlarının da yakın zaman içerisinde açıklanması bekleniyor.



Mimari açıdan son derece modern bir tasarım şekline sahip House 166 projesi, Bursa'da prestijli bir yaşam sunmayı amaçlıyor. Projede bu amacı destekleyen birçok sosyal imkan bulunuyor. Kapalı yüzme havuzu bulunan projede fitness merkezi, çocuk oyun alanları, peyzaj, güvenlik ve otopark imkanı bulunuyor. Tüm bunların yanında kendi yaşam alanı içerisinde renkli bir sosyal yaşam alanı sunmak isteyen House 166 projesi, dikkat çeken şu imkanları da sunuyor:

   ·   Squash
   ·   Pilates
   ·   Dart
   ·   Bilardo
   ·   Play Station salonu
   ·   Sinema salonu
   ·   Karaoke
   ·   Parti odası

House 166 projesinde aynı zamanda daireler, özel iç dizayn yöntemleriyle dekore edilip modern ile kaliteli eşyalarla donatılarak teslim edilecek.