Imperium No1 Residence projesi Kağıthane'de yükseliyor

30 March 2020

Imperium Gayrimenkul ve İnşaat A.Ş. tarafından İstanbul Avrupa yakası Kağıthane ilçesi Çağlayan bölgesinde inşa edilen Imperium No1 Residence projesinde çalışmalar devam ediyor. Şehrin merkezinde lüks rezidans yaşantısı sunmaya hazırlanan projede 77 adet konut hayata geçiriliyor.

13 katlı tek blok tasarımına sahip Imperium No1 Residence projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipi seçeneklerini taşıyor. Projede aynı zamanda 2 adet ticari dükkan da inşa ediliyor. Akıllı daire sistemleri ile donatılan konutlarda ferah bir yaşam alanı sunulmaya hazırlanılıyor.

TESLİMLER 2021'DE

İnşaat çalışmalarının yanı sıra konut satışlarının sürdüğü Imperium No1 Residence projesinde konut teslimlerinin 2021 yılının başında yapılması hedefleniyor.

Banka kredisi kullanımına uygun durumda olan projede yatırımcılara uygun fiyat politikası ve kolay ödeme seçenekleri de sunuluyor.

AVANTAJLI NOKTADA LÜKS YAŞAM ALANI

İstanbul'un önemli merkezleri arasında gösterilen Çağlayan'da E-5 otoyolu üzerinde kurulan Imperium No1 Residence projesi, Perpa Ticaret Merkezi ve Okmeydanı Devlet Hastanesi'ne komşu durumda bulunuyor. Proje ayrıca Çağlayan Adliyesi'ne yürüme mesafesinde bulunuyor.

Yatırımcısına avantajlı bir noktada lüks yaşamın kapılarını açmaya hazırlanan Imperium No1 Residence projesinde rezidans hizmetleri sunulacak. Proje alanında ayrıca sosyal tesis alanı, kapalı otopark, güvenlik hizmetleri gibi donatılar da bulunacak.