İpek Villaları Projesi

Sönmezoğlu Yapı
İpek Villaları
Seferihisar, İzmir
0533 296 47 11

http://sonmezogluyapi.com

Cemikebir Mahallesi Gözsüzler Caddesi Seferihisar/İzmir

KONUT SAYISI: 8
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2019-08-30
KONUT TIPLERI:

İpek Villaları Projesi Hakkında

İzmir'in Seferihisar ilçesinde kurulan İpek Villaları projesi, Sönmezoğlu Yapı güvencesini taşıyor. Proje ile nezih bir bölgede uygun fiyatlarla villa yaşantısı sunuluyor.

Toplam 8 müstakil villadan oluşan İpek Villaları projesinde villa-site konsepti benimsendi. Projedeki 210 metrekare net büyüklüğe sahip tripleks villalarda 5 oda 1 salon bulunuyor.

Anahtar teslimlerinin 2019 Ağustos'ta yapılması hedeflenen projede villa satışları başladı. Projede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor. Firma bünyesinde taksit imkanları sağlanan çalışmadan banka kredisi kullanarak da villa sahibi olmak mümkün.

İzmir'de konut yatırımlarının arttığı ilçe olarak son yıllarda dikkat çeken Seferihisar'ın Cemikebir Mahallesi'nde konumlandırılan İpek Villaları, şehrin gürültüsünden uzak, sakin ve stressiz bir yaşamı yatırımcısına sunuyor. Doğa ile iç içe bir yaşamın kapılarını açmaya hazırlanan proje, ailelerin çocukları ile lüks ve konforlu bir ortamda hayat sürmelerini sağlamayı amaçlıyor.

İpek Villaları projesinde yer alan her villanın kendisine özel bahçe alanı bulunuyor. Projenin ortak yaşam alanında yüzme havuzu, yürüyüş ve güneşlenme alanı gibi imkanlar sağlanıyor. Villaların teknik özellikleri arasında ise otomatik panjur, ankastre eşya, görüntülü diafon, her katta banyo gibi olanaklar yer alıyor.

İpek Villaları Projesi Nerede

Fiyat Listesi

5+1 (0)
750000 TL -

İpek Villaları Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Parkı
Villa
Spor
Yürüyüş Alanları
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Satışta