ISPARTAKULE’DE BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLDU

27 December 2023

projelerinde daire teslimlerine 1 yıl erken başladı. Bugüne kadar 25.000’in üzerinde aileyi ev sahibi yapan İhlas Holding İnşaat Grubu, satışların devam ettiği her iki projede cazip ödeme fırsatları ve hemen teslim imkanı sunuyor.

İstanbul’da planlı şehirleşme ve kent yaşamının en başarılı örnekleri arasında yer alan Ispartakule’nin en yeni projeleri Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10’da 1 yıl erken teslim sevinci yaşanıyor. Bölgenin en büyük yatırımcısı olan ve bugüne kadar 8 projeyle Ispartakule’de yaklaşık 6 bin konut üreten İhlas Holding İnşaat Grubu, hemen teslim fırsatı ve cazip ödeme alternatifleriyle ev sahibi olma imkanı sunuyor.

ERKEN TESLİM SEVİNCİ YAŞANIYOR

Bugüne kadar 25.000 aileyi ev sahibi yapan ve imza attığı projelerin tamamında ferah yaşam alanları sunan İhlas Holding İnşaat Grubu, her detayı en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş yüksek malzeme kalitesine sahip yapılar inşa ediyor. Projelerinin tamamında aile konseptini ön planda tutan ve Ispartakule’de büyük yatırımlara imza atan İhlas Holding İnşaat Grubu, Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerinde yaşayacak sakinlere 1 yıl erken teslim sevinci yaşatıyor.