İstanbul Büyükşehir Belediyesi 88 Caddeyi Düzenleyecek

07 June 2017

İBB Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü şehir genelinde 88 caddenin düzenlenmesi yapılacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 88 caddeyi 925 günde tamir etmeyi hedefliyor. İBB'nin cadde düzenlemesi için yapacağı ihale 10 Temmuz 2017 günü saat 10.00’da gerçekleşecek.İhale Güngören'deki hizmet binasında yapılacak.

İHALEDE İSTENEN İŞ DENEYİMİ
- İsteklinin yıllık toplam en az 800.000 m2 parke ve plaktaşı üretim kapasitesine sahip İstanbul İli Avrupa ve Asya yakası sınırları içerisinde en az 1 (Bir)' er adet olmak üzere toplam en az 2 (İki) adet parke ve plak taşı üretim tesisi kendi malı olacaktır.
- İsteklinin yıllık toplamı en az 100.000 m3 beton/betonarme boru ve bağlantı elemanları üretimi kapasitesine sahip İstanbul İli Avrupa ve Asya yakası sınırları içerisinde en az 1 (Bir)' er adet olmak üzere toplam en az 2 (İki) adet Beton/Betonarme Boru ve Bağlantı elemanları Üretim Tesisi kendi malı olacaktır.
- İsteklinin yıllık toplamı en az 120.000 m3 hazır beton üretimi kapasitesine sahip İstanbul İli Avrupa ve Asya yakası sınırları içerisinde en az 1 (Bir)' er adet olmak üzere toplam en az 2 (İki) adet Hazır Beton ÜretimTesisi kendi malı olacaktır.
- İsteklinin yıllık toplamı en az 25.000 m3 beton bordür üretimi kapasitesine sahip İstanbul İli Avrupa ve Asya yakası sınırları içerisinde en az 1 (Bir)' er adet olmak üzere toplam en az 2 (İki) adet Beton Bordür Üretim Tesisi kendi malı olacaktır.
- Adayın veya isteklinin kendi malı olan tesis, makine, teçhizat ve diğer ekipman; ruhsat, demirbaş veya amortisman defterine kayıtlı olduğuna dair noter tespit tutanağı ya da yeminli mali müşavir raporu veya serbest muhasebeci mali müşavir ve mali müşavir raporu ile tevsik edilir.
- Geçici ithalle getirilmiş veya finansal kiralama yoluyla edinilmiş tesis, makine, teçhizat ve ekipmanın, kira sözleşmesinin sunulması ve ihalenin ilk ilan veya davet tarihine kadar olan kiralarının ödendiğinin belglenmesi şartı ile adayın veya isteklinin kendi malı sayılır.
- İş ortaklığında, tesis, makine, teçhizat ve ekipmanlar ortakların biri veya birkaçı tarafından sağlanır. Bu durumda iş ortaklığı tarafından ayrı ayrı olmak üzere ryhsat, demirbaş veya amortisman defterinde kayıtlı olduğuna dair noter tespit tutanağı ya da yeminli mali müşavir raporu veya serbest muhasebeci mali müşavir ve mali müşavir raporu ile tevsik edileceltir. Konsorsiyumda, tesis, makine, teçhizat ve ekipman ilişkin belgeler herbir ortağın kendi kısmı göz önünde bulundurularak ortaklardan ayrı ayrı istenir ve değerlendirilir.
- Bu üretimleri yapabileceğine dair kapasiteye ve makinelere sahip olduğunu ihale dosyasında tevsik etmelidir.