İstanbul Ticaret Sarayı Giyimkent’te Metrekaresi 25 TL

20 June 2016

İstanbul Ticaret Sarayı Giyimkent metrekare kiri fiyatları 25 TL’den başlıyor. Projede kurumların ihtiyaçlarına farklı metrekarelerde ofis seçenekleri oluşturulabiliyor...

Saray Grup tarafından Giyimkent’te hayata geçirilen İstanbul Ticaret Sarayı 500 ofis ve 175 mağazadan oluşuyor.

11 katta 66 bin metrekaer alana yayılan İstanbul Ticaret Sarayı Giyimkent projesinde ofislerin büyüklükleri 23 metrekareden başlıyor. Projede kurumların ihtiyaçlarına göre farklı büyüklükte ofis seçenekleri oluşturulabiliyor.

İstanbul Ticaret Sarayı Giyimkent metrekare kira fiyatları 25 TL’den başlıyor.

Giyimkent ve Tekstilkent’in yanı başında yer alan merkez TEM Otoyolu, Atatürk Havalimanı ve FSM Köprüsü’ne yakınlığı ile dikkat çekiyor. 2017 yılında tamamlanacak Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattı üzerinde bulunan Tekstilkent istasyonu ise merkeze ulaşım kolaylığını daha da artıracak.

İstanbul Ticaret Sarayı’nda 660 araç kapasiteli kapalı otoparkın yanı sıra, restoran, konferans salonu, market, kafe gibi sosyal yaşam birimleri de yer alıyor.

Projede yüzde 70 orannıda kiralamaların tamamlandığına dikkat çeken Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici, yaz sonuna kadar kiralamaların tamamlanacağını öngördüklerini söyledi.