İstanbul’da 2 Yeni Metro Hattı İhaleye Çıkıyor

16 November 2015

Sabiha Gökçen Havalimanı Viaport Metro Hattı ve İstinye İTÜ Kağıthane Metro Hattı ihaleye çıkıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü Sabiha Gökçen Havalimanı - Viaport Metro Hattı'nı ve İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı'nı ihaleye çıkarıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı Viaport Metro Hattı

7 kilometre uzunluğundaki Sabiha Gökçen Havalimanı - Viaport metro hattı ihalesi 25 Kasım'da gerçekleşecek. Proje işe başlama tarihinden itibaren 240 gün sonra tamamlanacak.

Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ihale Sabiha Gökçen Havalimanı - Viaport metro hattı ihalesi saat 11:00'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü M.Nezihi Özmen Mh. Keresteciler Sitesi, Kasım Sk. No:62 Merter/İSTANBUL adresinde gerçekleşecek.

İstinye İTÜ Kağıthane Metro Hattı

Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı'nı 26 Kasım 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Saat 11:00'da gerçekleşecek olan ihale İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 Merter Güngören / İSTANBUL adresinde yapılacak.

İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı 12 kilometre uzunluğa sahip olacak. Hattın hizmete açılışı ise işe başlama tarihinden itibaren 270 gün sonra olarak belirlendi.

Haber: Maide KARADAĞ