İTO MIPIM’deki Sergi Alanını İki Katına Çıkardı

22 February 2016

İTO, MIPIM fuarındaki sergi alanını bu yıl iki katına çıkardı...

Her yıl 90'a yakın ülkeden 20 binin üzerinde katılımcı ile dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak gösterilen MIPIM 15-18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıl 300 metrekarelik İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı fuara damgasını vuran İTO, bu yıl alanını iki katına çıkardı.

Türk gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmaları, en yeni projeleri ve İstanbul bu yıl İTO'nun 685 metrekarelik yeni çadırında tanıtılacak. Türkiye ve İstanbul tanıtımını MIPIM'de her yıl yeni bir boyuta taşıdıklarını belirten İTO Başkanı İbrahim Çağlar, "Türk firmalarının kentsel dönüşüm projeleri ve devletimizin İstanbul için planladığı mega altyapı projeleri 89 ülkenin yabancı yatırımcısına birebir tanıtılacak" dedi.

"Star of Housing" temasıyla hazırlanan İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'nda ilk kez geçen yıl tanıtılan Yaşayan İstanbul Maketi bu yıl da sergilenecek. 96 metrekarelik maket için video mapping sunumu baştan tasarlandı. Maket bu yıl da ses ve görüntü efektleriyle İstanbul'un 24 saatini fuar ziyaretçilerine sunmaya devam edecek.

İstanbul Gayrimenkul Çadırı’nda fuarın ilk günü yabancı yatırımcı resepsiyonu gerçekleştirilecek. İkinci gün İTO'nun katkılarıyla "Metropolitan Şehirler: Konutlaşma ihtiyaç ve talepleri bağlantılı mı?" konulu panel gerçekleştirilecek.