Jaws Banyo Takımlarıyla Yeni Bir Estetik Anlayış

07 May 2015

Yaratım sürecinde beyaz köpek balığından esinlenilen Jaws Banyo takımları evinizin havasını değiştireceğe benziyor.

Her sektörden, her alandan pek çok kişiye tarihin her döneminde ilham vermiş olan doğa, bu defa bir hayvanla, Jaws olarak ünlenen beyaz köpek balığı ile ev dekorasyonuna ilham veriyor. Jaws Banyo takımları, köpekbalığının sert ve karakteristik formunu, mistik ögelerle zenginleştirerek farkı bir anlayış sergiliyor. Banyolarda bu güne kadarki kalıplaşmış anlayışı yenilemeyi vaat ediyor.

Jaws Banyo Takımlarıyla Yeni Bir Estetik Anlayış

Keskin ve sivri hatları olan Jaws Banyo Takımı, banyonuzda deniz havasını hissettiren ferah bir anlayışın ürünü. Steven Spielberg'in 1975 yapımı klasikleşmiş filminin gerilimli halini hatırlatan takım, evin en özellikli bölümü olmaya aday.

Asma klozet ve yarım ayak lavabosundaki dengeli hatları ile sıra dışı bir estetik yapıyı banyonuza taşıyan Jaws Banyo Takımları, amortisörlü klozet kapağının tek dokunuşla ve sessizce kapanmasıyla öne çıkıyor. Banyonun en dikkat çekici parçaları olmaya aday bu takım ile tasarımın farklı yapısını hissedeceksiniz.

-

Jaws Banyo Takımlarıyla Yeni Bir Estetik Anlayış

-

1963 yılında kurulup geçen zaman içinde devamlı büyüyen bir şirket olan Çanakçılar Şirketler Grubu tarafından dizayn edilen Jaws Banyo Takımları, şirket bünyesinde yer alan Creavitaracılığı ile Avrupa ve Amerika'da kabul gören kalite yönetimi ve ürün standartlarıyla çevresel ve toplumsal sürdürülebilirliği de gözeterek, Türkiye'nin dört bir yanına ve dünyanın pek çok ülkesine satılıyor.