Kadir Has Üniversitesi’nden Konut Satışı Uzmanlığı Eğitimi

17 November 2015

Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programı 17-19 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor...

Günden güne artan nitelikli konut satış uzmanı ihtiyacını karşılamak adına Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ile Gayrimenkul Geliştirme Akademisi işbirliği yaptı.

Bu kapsamında nitelikli satış uzmanları yetiştirmek adına yaşama geçirilen Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programı bu yıl 17 18 19 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programı'na gayrimenkul yatırım ortaklıkları, inşaat şirketleri, emlak ofisleri, belediyeler, bankalar, mimarlık, mühendislik, işletme, gayrimenkul değerleme, hukuk, finansman, iletişim alanlarından kişiler, yatırımcılar, gayrimenkul ofis sahipleri ve arsa sahipleri katılım sağlayabilecek.

Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programı katılacak olanlar, gayrimenkul sektörü ve gayrimenkul geliştirme süreçleri hakkında bilgi alacaklar, gayrimenkul sektöründe şirket dışı ilişkileri ve şirket içi iş akışlarını, proje satışında görev almak isteyen kişilerin iş tanımlarını, satış hedeflerini başarabilme yöntemlerini, etkili iletişim yöntemleri ile müşteri ilişkilerini yönetmeyi ve esnek ve verimli zaman yönetimi hakkında eğitim alacaklar.