Kaliteli Mutfak Evin Değerine Değer Katıyor

08 April 2016

Demsaş Mutfak Banyo Satış Müdürü Ayşegül Helva, kaliteli mutfakların evin değerini arttırdığını açıkladı...

Evin en önemli bölümlerinin başında mutfak geliyor. Diğer mekanlara kıyasla evin en önemli çalışma ve yaşam alanı olan mutfaklar özellikle ev hanımlarının en çok zamanda geçirdiği alan olarak karşımıza çıkıyor.

KALİTELİ MUTFAK EVİN DEĞERİNİ ARTTIRIYOR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Demsaş Mutfak Banyo Satış Müdürü Ayşegül Helva, "Değişen yaşam biçimleri, teknolojik gelişmeler ve yeni malzemelerle birlikte günümüz mutfakları da her geçen gün dönüşüme uğruyor. Tek bir dokunmayla açılan kapak donanımları, yukarı kalkar kapak mekanizmaları, köşe çözümleri için sunulan akıllı depolama üniteleri. Müteahhit veya bireysel müşteri, dairesine eğer kaliteli marka mutfak yaptırıyorsa, o dairenin değerine değer katıyor." dedi.

MÜŞTERİLERİ TASARIM SÜRECİNE DAHİL EDİYORUZ

Demsaş hakkında da konuşan Helva, Mutfağını yenileyecek olan müşterilerimizin beklentilerine kulak vererek, onları da tasarım sürecine dahil ediyoruz. Kentsel dönüşüm sebebiyle daralan mekanlarda işlevsellik ve görselliği bir araya getirerek kısıtlı alanlardan maksimum fayda alınabilecek tasarımlara dönüştürüyoruz." şeklinde konuştu.