Karmod Filistin Nablus ve Eriha'da showroom kuruyor

06 October 2017

Karmod tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya, bayileriyle birlikte Batı Şeria'da belirleyecekleri bölgelerde toplu konut olarak projeler gerçekleştirmeyi planladıklarını söyleyerek kurulumun devam ettiği showromlarda müşterilerine ürünlerinin kalitesini yerinde inceleme fırsatı sunmak istediklerini belirtti.

Tüm üniteleriyle Türkiye'de demonte hazırlanan evlerin yerinde vidalı ve geçmeli sistemle montajlanarak yapı büyüklüğüne göre 3 ila 7 gün gibi bir sürede kurulum yapılabildiğine değine n Çankaya, "Filistin'de demir, çimento başta olmak üzere inşaatın temel girdilerini oluşturan malzemelerin tedariki oldukça zor ve olanların fiyatları da çok yüksek. Bu durum insanların ev sahibi olmalarını güçleştirirken aynı zamanda inşaat süreçlerinin de uzun sürmesine yol açıyor. Karmod olarak bizim konut üretimlerimizin duvar panelleri, çatı karkas ve örtüleri, kapı ve pencereleri gibi önemli parçaları demonte olarak sevk ediliyor. Elektrik ve su tesisatlarıyla armatürleri, vitrifiye malzemeleri ile boyasına kadar tüm malzemelerini Türkiye'den gönderiyoruz. Hazır evlerimizin orada sadece kurulumu gerçekleştiriliyor" dedi.

Çankaya, hazır evlerin, Filistin'in Batı Şeria bölgesindeki konut ihtiyacına önemli bir çözüm olacağını düşündüklerini kaydederek, "Uzun ömürlü evlerimizi, kullanıma hazır kurulumu ve fiyat avantajlarıyla Filistinli kardeşlerimiz yakın zamanda Nablus ve Eriha showromlarımızda yakından inceleme fırsatı bulacaklar" ifadelerini kullandı.