Karmod Nijerya'da pasaport dairesi yaptı

14 September 2017

Karmod'tan tarafından yapılan açıklamaya göre, Nijerya İçişleri Bakanlığı tarafından yaptırılan binanın pasaport teslim ve veri toplama merkezi olarak kullanılacağına değinilerek, çatı arka kısmına yerleştirilen solar enerji panelleriyle çevreci bina özelliğine sahip olduğu belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, 126 metrekarelik yapının 21 günde kullanıma hazır kurulumla teslim edildiğini aktardı.

Binanın üretimini gerçekleştirdikleri yeni nesil konteyner ünitelerinin birleşimiyle kurulduğunun altını çizen Durmaz, “Yeni nesil konteyner modelimizle tam demonte üretim gerçekleştirdiğimiz üniteleri deniz yolu ile ülkenin sahil kenti Lagos'a oradan da karayolu ile Abuja'ya sevk ettik. 3x7 ölçüsünde hazırladığımız 6 üniteyi montajlayarak binanın tamamını 21 günde kullanıma hazır duruma getirdik. Projede öne çıkan özellik çatı üzerinde arka kısma yerleştirilen solar paneller ile binanın aydınlatma ve havalandırmasında güneş enerjisi kullanılacak. 10 memurun ayrı bankolarda hizmet vereceği binada 5 ayrı çalışma odası, 4 WC ve 75 kişilik bekleme salonu yer alıyor" ifadelerini kullandı.