Kartal Kule Projesi

EA inşaat
Kartal Kule
Kartal, İstanbul
444 26 01
info@eainsaat.com.tr
http://www.kartalkule.com/

Esentepe Mahallesi İnönü Caddesi No:147 Kartal/İstanbul

KONUT SAYISI: 205
PROJE ALANI: 5200
TESLIM TARIHI:
KONUT TIPLERI:

Kartal Kule Projesi Hakkında

EA İnşaat imzası taşıyan Kartal Kule projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yer alıyor. Ofis proje olarak hayata geçirilen Kartal Kule projesi tek blok halinde yükseliyor.

5 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilen Kartal Kule projesi toplam 205 adet ofisten meydana geliyor. Adalar ve deniz manzarasına hakim olan projede üst katlara çıkıldıkça manzara 270 derece panoramik olarak görülebiliyor.

4 metre brüt, 3,60 metre net tavan yüksekliğine sahip olan Kartal Kule projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. Projede kuaför, lostra salonu, kuru temizleme, terzi, eczane ve banka ATM'leri, özel acil sağlık, adliye sarayına kesintisiz shuttle servisi, vale parking, copy center, hobi odaları ve kütüphane, back office ve concierge hizmetleri sunuluyor.

E-5 yolu üzerinde yükselen Kartal Kule projesi Kartal Adalet Sarayı'na yürüme mesafesinde, Kadıköy Kartal metro hattının İnönü Durağı'na 1 dakikalık yürüme mesafesinde, Sahil yoluna 2 dakika, TEM'e ve marinaya 5 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10 dakika mesafede konumlanıyor.

Kartal Kule Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Kartal Kule Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Mağaza/Ofis
Restaurant
Spor
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Hemen Teslim
Satışta