Kartal Life Atalar projesinde son daireler için kampanya başladı

28 March 2018

4 bin metrekarelik arsa üzerinde tek blok tasarımıyla kurulan Kartal Life Atalar projesinde kalan son konutlar için yüzde 15'e varan indirim yapıldı.

STCA ve Teminat Grubu Ortak Girişimi imzasıyla hayat bulan Kartal Life Atalar projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. 104 daireden meydana gelen projede 24 adet 2+1 daire, 76 adet 3+1 daire ve 4 adet dubleks daire yer alıyor. Öte yandan projedeki konutların büyüklükleri ise 92 metrekare ile 141 metrekare arasında değişiyor.

KARTAL'IN MERKEZİNDE LÜKS YAŞAM

Kartal Life Atalar fiyatları ise 520 bin TL'den başlıyor. Kentsel dönüşüm projesi olma özelliği taşıyan çalışmada başlatılan kampanya ile peşin alımlarda yüzde 15'lik indirim uygulanıyor. Bu kampanyanın yanı sıra firma tarafından kişiye özel ödeme seçenekleri de hazırlanıyor.



İstanbul'un Anadolu yakasındaki önemli ilçelerinden olan Kartal'da hayat bulan Kartal Life Atalar projesi, Beyaz Köşk Caddesi üzerinde yer alıyor. Yatırımcılarına deniz manzarası sunan proje; okul, banka, hastane, alışveriş merkezi gibi yapılara da kolay ulaşım imkanını barındırıyor.

Proje alanında yüzde 80'lik bölümün yeşil alana ayrıldığı Kartal Life Atalar projesinde kapalı otopark, yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun alanı gibi sosyal donatılar da bulunuyor.