Kaynak Koru Villaları Projesi

Kaynak İnşaat
Kaynak Koru Villaları
Melikgazi, Kayseri
0352 222 32 77 -78 -79
info@kaynakinsaat.com
http://www.kaynakkoru.com

Altınoluk Mah. Çiğdem Sok. Melikgazi/Kayseri

KONUT SAYISI: 60
PROJE ALANI: 5500
TESLIM TARIHI: 2017-09-05
KONUT TIPLERI:

Kaynak Koru Villaları Projesi Hakkında

Kaynak İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kaynak Koru Villaları projesi 5 bin 500 metrekarelik arsa Kayseri Melikgazi’de yükseliyor. İnşa edildiği konumda yeni bir yaşam anlayışının da temellerini atacak olan proje 60 adet müstakil villadan oluşuyor. Bütün villaları 3+1 dubleks şeklinde dizayn edilen projedeki konutlar 180 metrekare büyüklüğe sahip.

Kaynak Koru Villaları projesindeki konutlar hemen teslim olanağı sunması açısından da yatırımcılara avantaj sağlıyor. Banka kredisine uygun durumda olan projedeki konutların fiyatları 150 bin Euro ile 152 bin Euro arasında değişiklik gösteriyor.

Doğa ile iç içe bir yaşam sürmenize olanak sağlayan Kaynak Koru Villaları sunduğu lüks sosyal donatılarla da konforlu bir yaşamın tadını çıkarmanızı sağlıyor. Yeşilin ön planda tutularak inşa edildiği villaların kendine özel verandası ve arka bahçesi ile huzurlu zaman dilimlerine sahip olacaksınız.

Bina özellikleri arasında su deposu ve ebeveyn banyosu da yer alıyor. Ayrıca proje güvenliğe de özel bir önem verilerek inşa ediliyor. Site geneli kapalı devre kamera, alarm sistemi ve 7/24 güvenlik görevlisiyle izlenerek, huzurlu bir yaşam alanı meydana getiriyor. Sosyal donatılarıyla da dikkat çeken projede, sauna, fitness merkezi, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu ve tuz odası bulunuyor.

Kaynak Koru Villaları Projesi Nerede

Fiyat Listesi

3+1 (0)
150000 EUR - 152000 EUR

Kaynak Koru Villaları Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
Eğlence
Çocuk Parkı
Villa
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Tenis Kortu
Basketbol Sahası
Voleybol Sahası
Futbol Sahası
Sağlık
Özel
Hemen Teslim