Kayseri Büyükşehir Belediyesi 19 adet dükkan satışa sunuyor

25 May 2018

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 19 adet dükkan yapılacak ihale ile satışa sunulacak. Geçtiğimiz ay hizmete açılan ve Türkiye'nin en büyük hastanesi olma özelliği taşıyan Kayseri Şehir Hastanesi'nin hemen karşısında yer alan dükkanlar, yatırımcılar için konumuyla önem taşıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çalışmaların sürdüğü dükkanları denetledi. Çalışmalarda sona yaklaşılan dükkanlar hakkında bilgiler alan Çelik, dükkanların içerisini de inceledi.

İHALE HAZİRAN'DA

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri Şehir Hastanesi'nin hemen karşısında bulunan dükkanların ihalesi 6 Haziran 2018 günü yapılacak. Saat 14.00'da düzenlenecek ihaleye son başvuru tarihi olarak ihale günü saat 13.30 olarak belirlendi. İhaleye katılmak isteyen yatırımcıların başvuruları Kayseri Büyükşehir Belediyesi Gelir Şube Müdürlüğü'ne yapmaları gerekiyor.

466 bin 379 metrekarelik alan üzerinde kurulan Kayseri Şehir Hastanesinde bin 610 yatak kapasitesi bulunuyor. 14 katlı 4 kule tasarımı ile oluşturulan hastane, 415 milyon Euro yatırımla hayat buldu. Öte yandan dev hastane yalnızca Kayserililere değil, çevre ildeki vatandaşlara da hizmet veriyor.