Kiler GYO’dan Beylikdüzü’nde Yeni Proje

11 December 2015

Kiler GYO Beylikdüzü'nde konut ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir proje hazırlığında. Bir kısmı Kiler GYO'ya ait olan arsa için hak sahipleri imzalar atıldı...

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Beylikdüzü Yakuplu projesinde imzalar atıldı.

Açıklama şöyle; "Yatırım komitesinin fizibilite çalışmaları neticesinde yönetim kurulu üyeleri ile, İstanbul Beylikdüzü Yakuplu köyü 482 ada 1 parselde kayıtlı Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. mülkiyetindeki arsa ile bu arsanın komşu parseli olan Beylikdüzü Yakuplu köyü 88 parselde kayıtlı arsa malikleri arasında "Düzenleme şeklinde, taşınmaz satış vaadi ve arsa yapı karşılığı inşaat ile hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalanmıştır. 88 parselde 30/120 hissenin malik tarafa ifraz edilmesi, 30/120 hissede hasılat paylaşımı süretiyle arsa malikleri yapı yüzde 40,50 Kiler GYO payı ise yüzde 59,50 ve 60/120 hissede kat karşılığı inşaat süretiyle arsa sahipleri payı yüzde 42, Kiler GYO payı yüzde 58 olacak şekilde kararlaştırılmıştır. İlgili gayrimenkuller üzerinde konut ve ticari ünitelerden oluşan karma bir proje geliştirilmesi planlanıyor. Projenin gerçekleştirilmesi süresi sözleşmenin imzasına takiben 40 ay olarak belirlenmiştir"

HABER: Şengül KIRMIZITAŞ