Kiler GYO’dan Referans Beylikdüzü Geliyor!

16 March 2017

KAP’a yapılan açıklamaya göre, Kiler GYO tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde yeni bir proje başlatılıyor. Arsa karşılığı inşaat sözleşmesi, yüklenici firma Uğur İnşaat ile imzalanmış...

Beylikdüzü Yakuplu’da hayata geçecek olan Referans Beylikdüzü projesi toplam 5 bin 713 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Projeye dair yapılan açıklama ise şöyle:

"Yatırım Komitesinin fizibilite çalışmaları neticesinde Yönetim Kuruluna önerisi ile; İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Köyü 483 ada, 1 parsel no'lu, 5.713,27 m2 yüzölçümüne sahip, "Arsa" niteliğindeki, tamamı Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. mülkiyetindeki gayrimenkul için yüklenici firma Uğurlu İnşaat-Ramis Uğurlu ile "Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" imzalanmasına karar verilmiştir. Konut ve ticari alanlardan oluşacak projede Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payı %50, inşaatın teslim süresi, arsanın net imar parseli halini almasının ardından başlamak üzere toplam 28 ay olarak belirlenmiştir."