Kiptaş Çatalca Konutları 20 Bin TL Peşinatla

07 January 2016

Toplam 2 bin 138 adet konuttan meydana gelen Kiptaş Çatalca Konutları'nda 20 bin TL peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

KİPTAŞ Çatalca'da yeni bir projeye imza atıyor. 6 katlı 180 blok halinde yükselen Kiptaş Çatalca Konutları toplam 2 bin 138 konuttan meydana geliyor. Kiptaş Çatalca Konutları 83 metrekare ve 85 metrekare olarak dizayn edildi. Projede okul, cami, geniş yeşil alanlar, sosyal donatı alanları, çocuk parkları gibi bir çok imkan yer alacak.

Kiptaş Çatalca başvuruları 4 Ocak'ta başladı. Kiptaş Çatalca Konutları satış kampanyası ve ödeme koşullarını internet sitesi üzerinden yayınladı. Teslimlerin 24 ay içerisinde yapılacağı Kiptaş Çatalca Konutları'nda daire sahipleri kura ile belirlenecek.

Kiptaş Çatalca Konutları Satış Kampanyası

Kiptaş Çatalca Konutları'nda fiyatlar 139 bin 750 TL olarak belirlendi. 20 bin TL peşinat ödenen Kiptaş Çatalca Konutları'nda 24. ayda 19 bin 750 TL ilave peşinat ödeniyor. Kalan 100 bin TL'lik tutar ise 24 ay vadelendirilebiliyor. Ayrıca bu tutar için banka kredisi kullanmakta mümkün.

Kiptaş Çatalca Konutları'nda başvuru yapacaklarda T.C vatandaşı, reşit olması ve daire sahibi olmaması özelliği aranıyor. Sözleşme imzalandıktan sonra bu şartların aksi tespit edilmesi durumda Kiptaş sözleşmeyi iptal etme hakkına sahip.