Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap Kura Tarihi Belli Oldu

18 May 2016

KİPTAŞ Hadımköy Konutları 3. etap kura tarihi belli oldu. Toplam bin 544 adet 2+1 dairelerin kura çelişleri 4 Haziran saat 10;00’da yapılacak...

Kiptaş Hadımköy Konutları 3. etap kura çekilişleri ne zaman merak konusu. Tarih belli oldu. Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap kapsamında yer alan bin 544 adet 2+1 dairelerin kura çekilişleri 4 Haziran saat 10:00’da yapılacak.

KİPTAŞ HADIMKÖY KONUTLARI 3.ETAP KURA ÇEKİLİŞİ NEREDE YAPILACAK?
Kiptaş Hadımköy Konutları 3. etap daire belirleme kurasıi 4.etap, 1. Kısım Başakşehir Devlet Hastanesi karşısında yer alan İkitelli Spor Kompleksi’nde yapılacak.

KURA ÖNCESİ VE SONRASI İŞLEMLER
1- Kura çekimi Noter huzurunda yapılacaktır.

2-Her bir daire için belirlenen şerefiye bedelleri, kura çekimi sırasında hak sahiplerine bildirilecek.

3-Kura çekimine gelen vatandaşların mutlaka nüfus cüzdanı veya kimlik yerine geçecek belgeyi yanında bulundurmaları gerekiyor. Vekaleten kura çekilecek ise bu konuyla ilgili noter tasdikli vekaletname ile kimliklerini yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

4- Kura çekimine iştirak etmeyenlerin kuraları noter tarafından çekilecek ve sonuçlara itiraz edilemeyecek. Bu vatandaşların kendilerine çıkan dairelerin yerlerini KİPTAŞ Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü’nden öğrenebilecekler.

HABER: Şengül KIRMIZITAŞ