KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap çalışmasına yoğun ilgi

31 March 2018

İstanbul'da dar ve orta gelir mensubu vatandaşlar için kaliteli konutlar üretmeye devam eden KİPTAŞ'ın yeni çalışmasına geçtiğimiz günlerde başvurular başladı. Sosyal konut projesi olma özelliği taşıyan KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesine 3 gün içerisinde 2 binden fazla başvurunun geldiği öğrenildi.

İlk kez ev sahibi olacaklar için üretilen Kiptaş Silivri Konutları 3. Etap projesinde bin 508 konut hayata geçiriliyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede, bazı konutların deniz manzarası da bulunuyor. Öte yandan 2+1 dairelerin büyüklükleri 92 metrekare, 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 112 metrekare olacak şekilde tasarlanıyor.



CAZİP FİYATLARLA LÜKS YAŞAM İMKANI

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap fiyatları 195 bin TL ile 215 bin TL arasında değişiyor. Uygun fiyatlarla lüks konut sahibi olma imkanı sağlayan projede anahtar teslimlerinin 2020 Nisan'da yapılması hedefleniyor.

Projede uygun fiyatların yanı sıra vatandaşlara kolay ödeme imkanları da tanınıyor. KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesinde 36 ay vade farksız ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 20 peşinat, 120 aya kadar banka kredili taksit olanağı da sağlanıyor.