Kocaeli Kandıra Toki Evleri Başvuruları Başladı

15 March 2016

Kocaeli Kandıra Toki Emekli Evleri başvuruları başladı. Toplam 272 adet konut için başvurular 14 Mart-31 Mart tarihleri arasında Halk Bankası aracılığı ile yapılacak...

Emeklilere özel yapılan Kocaeli Kandıra Toki Evleri başvuruları başladı. 2+1 nitelikli toplam 272 konut için 14-31 Mart tarihleri arasında Kocaeli Halk Bankası yetkili şubelerinden başvurular yapılabiliyor.

Kocaeli Kandıra Toki kura çekilişleri 13 Nisan 2016’da yapılacak. 13 Nisan’da yapılacak olan çekilişte konut almaya hak kazanamayan vatandaşların 500 TL başvuru bedellerini 15 Nisan’da geri alabilecekler.

Kocaeli Kandıra Toki Evleri fiyatları ihale yapıldıktan sonra belirlenecek. Yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabilen projede 240 aya kadar taksit imkanı yer alıyor.

Hak sahiplerinin konutlarına ait kalan borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda 2 kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, Yİ- ÜFE ve TÜFE oranlarından en düşük olana göre artırılıyor. İlk dönemsel artış teslim tarihine göre Toki tarafından belirleniyor.

Kocaeli Kandıra Toki Evleri başvuru detayları için tıklayınız

HABER: Şengül KIRMIZITAŞ