Konut kampanyasına Erguvan Premium Residence da dahil oldu

12 September 2018

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın da desteğiyle Emlak Konut GYO, KONUTDER, İNDER ve GYODER gibi Türkiye’nin lider konut girişimcilerinin öncülüğünde başlatılan ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasına bir proje daha dahil oldu. Erguvan İnşaat, kampanyaya İstanbul Pendik’te hayata geçirdiği Erguvan Premium Residence projesiyle dahil olduğunu duyurdu.

Kurtköy’de Sabiha Gökçen Havalimanı’na yalnızca 3 dakikalık bir mesafede yükselen Erguvan Premium Residence projesi yaklaşık olarak 13 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa ediliyor. 800 metrekarelik dev bir kapalı sosyal alana ev sahipliği yapan projede toplamda 288 adet daire bulunuyor.

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon seçenekleriyle satışa sunulan dairelerin büyüklükleri ise 78 metrekare ila 246 metrekare arasında değişiyor. Proje bölgedeki pek çok merkezi lokasyona oldukça yakın bir mesafede bulunuyor.


Erguvan Premium Residence yatırımcılarına çok sayıda imkan ve avantaj sunuyor. Teknopark’a 40 saniyelik bir yürüme mesafesinde bulunan projeden ev sahibi olmak isteyenler yüzde 10 peşinat ve aylık 0.98 faizli taksitlerle ödeme yapma imkanına kavuşuyor.