Konya Selçuklu’ya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

15 February 2016

2016 yılında açılması planlanan Selçuklu Aile Sağlığı ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor...

Konya'nın merkez ilçesi Selçuklu'ya Aile Sağlığı ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi yapılıyor. Selçuklu Belediyesi tarafından yaşama geçirilecek merkez Konya'daki önemli bir boşluğu dolduracak.

2 bin 429 metrekare alan üzerine yayılan Selçuklu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bin 865 metrekare inşaat alanına sahip. Bodrum, zemin ve 1. kat olmak üzere 3 katlı yükselecek olan merkezde aile sağlığı merkezi de yer alacak. Merkezin zemin katında 6 adet poliklinik odası, 2 adet acil müdahale odası, 2 adet çocuk odası ve gözlem odası, 2 adet gebe izleme odası, jinekolojik muayene odası ve 1 adet laboratuvar bulunuyor.

Ağız ve Diş Sağlığı hizmetinin verileceği 1. katta ise 2 adet röntgen odası ve 10 adet diş koltuğu ünitesi ve idari ofisler ve diğer üniteler yer alıyor.

Kaba inşaat çalışmaları tamamlanan Selçuklu Aile Sağlığı ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nin 2016 yılı içinde tamamlanması bekleniyor. Bu yıl içerisinde hizmete açılacak olan Selçuklu Aile Sağlığı ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi 3 milyon 457 bin TL’ye mal olucak.