Kordon İstanbul oldukça uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla yatırımcılarını bekliyor

12 September 2018

İstanbul Kağıthane’de hayata geçirilen en yeni markalı konut projelerinden biri olan Kordon İstanbul projesinde satışlar devam ediyor. Ege Yapı imzasıyla yükselen proje yatırımcılarına oldukça uygun fiyat ve ödeme koşulları sunuyor.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası dahilinde bulunan projeden ev sahibi olmak isteyenler, yüzde 10 peşinat 120 ay vade ve aylık yüzde 0.98 faizle ödeme yapma imkanına kavuşuyor.

Kordon İstanbul projesi 559 adet konut ve 55 adet ticari üniteden meydana geliyor. Projede yer alan konutlar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Projede konut ve ticari ünitelerin yanı sıra çok sayıda sosyal donatı alanı bulunuyor. Bunlar arsında kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness, göl, kamelya, orman manzarası, yürüyüş parkurları, süs havuzları, otopark alanları ve 7/24 güvenlik hizmetleri yer alıyor.

Kordon İstanbul projesi yatırımcılarına sunduğu kolay ulaşım imkanlarıyla da dikkat çekiyor. Bölgedeki pek çok merkezi yapıya yakın bir mesafede konumlandırılan proje, TEM Karayolu’na, Havaray’a ve Metro İstasyonu’na yürüme mesafesinde bulunuyor.