Kunt Yapı

Kunt Yapı HAKKINDA

Kunt Yapı, 2013 yılında Düzce'de faaliyete başlamıştır. Şirket Düzce ve çevre illerde daire, işyeri, çelik prefabrik binayı kapsayan projeler gerçekleştirmektedir.
Projelerini 'hayatı güzelleştirme' misyonuyla hayata geçiren Kunt Yapı, kalite, güvenlik, lüks ve konfordan taviz vermeden en uygun ekonomik çözümleri de beraberinde sunarak projelerini hayata geçirmektedir.
2014 yılında Düzce'nin en iyi lokasyonu kalıcı konutlar bağlantı yolu, marketler bölgesinde bulunan 54 daireli Beylerbeyi Park Konakları projesine ait inşaatlar ve daire satışları tamamlamıştır.
2014 / 2015 yılında, Rönesans Holding alt yüklenicisi olarak Ankara - Cumhurbaşkanlığı Sarayı çelik konstruksiyon Altyapı işlerini de büyük bir başarı ile tamamlamıştır.
Kunt Yapı, 2015 yılı başında "KUNT Müteahhitlik Turizm Otelcilik ve Yapı İnşaat A.Ş " olarak şirketleşmiştir. 2015 yılında "Beykoz Konakları" adıyla 3 Blok 36 daireli yeni bir konut projesine başlamış, inşaat ve satışlarını tamamlamıştır.
2016 yılında, Düzce - Merkez kalıcı konutlar bağlantı yolu üzerinde Yunus ve Halkmar marketleri ve Yavuz Selim Ticaret Meslek Lisesi arasında kalan muhteşem lokasyonda 4 blok 42 daireli "Beylerbeyi Park Konakları 2. etap projesine başlamıştır.
2017 yılındaki projeleri ise; butik-otel projesi & Özel Sivrikaya Hastanesi ve bağlantı yoluna çok yakın bir bölgede olan konut projesidir.
Firma Adı
:
Kunt Yapı
Telefon
:
0545 514 2410
E-posta
:
info@kuntyapi.com.tr
Adres
:
Çevre Yolu, Koçyazı Mahallesi, 81100

Kunt Yapı Projeleri