Kuran Grup

Kuran Grup HAKKINDA

Kuran Yapı Endüstri Ltd. Şti. 1969 yılından itibaren varlığını sürdüren bir Kuran grup şirketler topluluğu bünyesinde yer almaktadır. Firma bir aile şirketi olarak varlığını sürdürmektedir. Şirketin Yönetim Kurulu Kurucu başkanı Av. Mustafa Kuran’dır. Mustafa Kuran, 44 senelik İstanbul Barosu avukatıdır. Uzun dönem Aydınlar Ocağı genel merkez yöneticiliği, Halen GAP grubu başkanlığı, Tüm Hukukçular Birliği genel başkanlığı ve Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı Yönetim kurulundaki görevlerini yürütmektedir.
Kuran Grup şirketleri; inşaat, petrol ve turizm sektöründe faaliyet göstermektedir. Petrol sektöründe ve inşaat sektöründe 1991 tarihinden itibaren faaliyetler yürütülmektedir. Şirketler grubu bu alanlarda birçok önemli çalışmaya imza atmıştır.
Kuran Petrol bünyesinde İstanbul ilinde 8 adet benzin istasyonu bulunmaktadır. Merter E-5 üzeri Shell, Merter Tozkoparan yolu üstü Shell, Eyüp Sosyal Sigortalar Kurumu yanı BP, Avcılar E-5 üstü Shell, Mecidiyeköy Shell, Zeytinburnu tramvay yolu üzeri BP, Dolapdere BP, Bayrampaşa Demirciler sitesi BP benzin istasyonları bulunmaktadır.
Kuran Turizm bünyesinde Laleli Babaman Hotel ve İş Merkezi, Laleli Kuran Hotel, İkitelli Kuran Plaza bulunmaktadır.
Kuran İnşaat bünyesinde İstanbul ilinin Beylikdüzü ilçesinde Kuran 1 ve Kuran 2 apartmanları, bunun yanı sıra yine Beylikdüzü ilçesinde bulunan 15.000 m2 kapalı alana sahip olan Kuran İş Merkezi, 6.000 m2 kapalı alana sahip olan; Esenyurt Kuran İş Merkezi ve Dolapdere’de 5 yıldızlı Nev Hotel inşaatı bulunmaktadır.
Firma Adı
:
Kuran Grup
Telefon
:
E-posta
:
info@kuranyapi.com.tr
Adres
:
Yakamoz Mah. Bayraktar Cad. West Marin İstanbul Marina Bölgesi Yakuplu-Beylikdüzü/İstanbul

Kuran Grup Projeleri