Lake City projesi uygun fiyatlarla kaliteli yaşam alanı sunuyor

26 March 2018

16 İnşaat güvencesi ile inşa edilen Lake City projesinde 88 konut yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipi seçeneklerini yatırımcılara sunuyor.

Lüks konutlarında aynı zamanda ferah bir yaşam alanı da sunmayı amaçlayan projede, konutların büyüklükleri 119 metrekare ile 222 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

LAKE CITY FİYAT LİSTESİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

Konut teslimlerinin 2019 Haziran'da yapılması planlanan Lake City projesinde cazip fiyatlar dikkat çekiyor. Projede fiyatlar 229 bin TL'den başlayarak konut tipi ve özelliğine göre 499 bin TL'ye kadar yükseliyor.

İnşaat çalışmalarının yanı sıra satışların da sürdüğü projede firma bünyesinde kolay ödeme imkanları tanınıyor. Ayrıca banka kredisi kullanarak da projeden konut sahibi olmak mümkün.

NİLÜFER'DE SEÇKİN BİR YAŞAM ALANI DOĞUYOR

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar Mahallesi'nde konumlandırılan Lake City projesi, pek çok özelliği ile bölgede dikkat çeken projeler arasında gösteriliyor. Lokasyonu ile yatırımcısına merkezi bir hayat sürme imkanı tanıyan proje, kapalı site konseptine uygun bir tarzda oluşturuluyor.



11'er daireden oluşan 8 blok tasarımına sahip Lake City projesinde zengin sosyal donatı listesi bulunuyor. Projedeki olanaklar şu şekilde:

- 3 bin 200 metrekare büyüklüğünde kapalı otopark
- 168 metrekare büyüklüğünde yüzme havuzu
- Sauna
- Fitness merkezi
- Yeşil alan
- Çocuk oyun alanı
- Sosyal tesis alanı
- Yürüyüş parkuru
- Kamelyalar