Leitert Bodrum Modern projesi yeni sezona anahtar teslimlerini yetiştiriyor

14 December 2017

Leitert Bau & Co. KG tarafından hayata geçirilen Leitert Bodrum Modern projesinin ikinci etap çalışmasında anahtar teslimlerinin Mayıs 2018'de yapılmasının planlandığı duyuruldu. Üç etaptan oluşan projenin ilk etabındaki konutlarda ise hemen teslim imkanı yer alıyor.

Bodrum'un muhteşem denizi ve enfes doğasıyla öne çıkan Güvercinlik bölgesinde konumlandırılan Leitert Bodrum Modern projesinin ikinci etap çalışmasında 88 konut hayata geçiriliyor. 8 bloktan oluşan projedeki konutlar 1+1 ve 2+1 rezidans ve 4+1 penthouse tipiyle inşa ediliyor. Modern tasarım çizgileri ile oluşturulan konutların büyüklükleri ise 116 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor.

LEITERT BODRUM MODERN FİYAT LİSTESİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

Yeni sezona eksiksiz bir şekilde girmeye hazırlanan Leitert Bodrum Modern projesinde çalışmaların yanı sıra lüks konutların satışları da sürüyor. Projedeki fiyat tablosu şekilde:

1+1 konutların fiyatları 59 bin Euro'dan başlıyor,
2+1 konutların fiyatları 89 bin Euro ve 139 bin Euro arasında değişiyor,
4+1 konutların fiyatları 250 bin Euro'dan başlıyor.



Peşin satın alımlarda yüzde 5 indirim uygulanan Leitert Bodrum Modern projesinde yüzde 50 peşinat verilmesi durumunda ise 24 ay vade imkanı firma tarafından sağlanıyor.

DENİZE SIFIR YAŞAM

Leitert Bodrum Modern projesinin yatırımcılarına sağlayacağı en büyük avantajlardan biri projenin sahip olduğu 4.5 kilometrelik özel kumsal alanı. Muhteşem Ege Denizi'ne sıfır bir yaşam imkanını barındıran proje, aynı zamanda Bodrum'un eğlence ve sosyal hayatının canlı olduğu noktalara da yakın mesafede bulunuyor. Proje, Bodrum merkeze 18 dakika, havaalanına 10 dakika, Karla Port AVM'ye 3 dakika uzaklıkta yer alıyor.



Yılın tümünde hayat sürmek için uygun konutların üretildiği Leitert Bodrum Modern projesinde ayrıca yaşam alanında hayatı konforlu ve lüks hale getirecek sosyal donatılar yer alıyor. 7/24 güvenlik ve otopark olanağının yer aldığı projede yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanı, kafe, restoran, yeşil alan gibi donatılar da bulunuyor.