Limonlu Bahçe Konakları projesinde ön talep dönemi başladı

03 December 2021

Akyapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye ilçesinde inşa edilen Limonlu Bahçe Konakları projesi, lansman dönemine girdi. Proje, avantajlı ön talep toplama sürecini sürdürüyor.

52 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Limonlu Bahçe Konakları projesi, 15 blok şeklinde tasarlandı. Projede toplam   509 adet konut ve 148 adet ticari ünite inşa ediliyor. Ticari üniteler, 'Başçarşı' adındaki bölümde yer alacak.

Limonlu Bahçe Konakları projesinin yaşam alanında 2 bin 450 metrekare kapalı spor salonu inşa ediliyor. Ayrıca kapalı mini futbol sahası, sauna, kapalı havuz, fitness salonu, ve basketbol sahası, buhar odası ve Türk hamamı gibi sosyal donatılar da kuruluyor.

METREKARESİ 17 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Limonlu Bahçe Konakları projesinde konut teslimlerinin 2024 Aralık döneminde başlaması hedefleniyor. Projedeki konutların metrekare birim fiyatı 17 bin 200 TL'den başlıyor.

YÜZDE 25'LİK ÖN TALEP TOPLANDI

Projenin lansman toplantısına katılan Akyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dinçel, Limonlu Bahçe Konakları'nın Netaş arazisinde kurulduğunu ifade etti.

Hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirilecek olan projenin metrekare fiyatlarının bölge ortalamasına göre gayet cazip olduğuna dikkat çeken Dinçel, projede yüzde 25'lik ön talep toplandığı bilgisini paylaştı.

İSTANBUL'DA 3 YENİ PROJE İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Lansman toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı, Akyapı'nın bugüne kadar 3 milyon metrekarenin üzerinde inşaata imza attığını dile getirdi.

İnşaat sektörünün son durumu hakkında da konuşan Asmalı, koronavirüs salgını ve artan inşaat maliyetleri nedeniyle üreticilerin çekimser davrandığını belirterek, "Biz inşaat sektöründe de öncü bir rol oynayarak 1 milyar 750 milyon lira yatırım maliyetine sahip, konut, villa, sanayi gibi farklı konseptlerden oluşan 3 proje için harekete geçtik. Projelerimiz Ümraniye, Büyükçekmece ve Arnavutköy'de yer alacak" ifadelerini kullandı.