Loft Park Residence Projesi

E.Ö.Ç. Mimarlık
Loft Park Residence
Yomra, Trabzon
0462 321 78 54
eoc@eocmimarlik.com
http://www.loftparkresidence.com/

Kaşüstü Mah. Muratlı Cad. No:90 Yomra/Trabzon

KONUT SAYISI: 102
PROJE ALANI: 5000
TESLIM TARIHI: 2020-03-30
KONUT TIPLERI:

Loft Park Residence Projesi Hakkında

E.Ö.Ç. Mimarlık tecrübesiyle hayata geçirilen Loft Park Residence projesi Kaşüstü Mahallesi'nde inşa ediliyor. Toplam 5 bin metrekarelik alan üzerine kurulan proje 4 bloktan oluşuyor. 102 konuttan meydana gelen Loft Park Residence projesindeki konutlar 1+1’den 3+1’e kadar değişiklik gösteriyor. Proje yatırımcılarına 86 metrekareden 176 metrekareye kadar değişen büyüklüklerde konut seçeneği sunuyor.

Banka kredisine uygun durumda olan projenin fiyatlandırması ise 1+1 daireler 335 bin TL’den, 2+1 daireler 445 bin TL’den, 3+1 daireler 560 bin TL’den başlıyor.

Teknolojinin tüm imkanlarıyla inşa edilen proje, mimarisiyle de dikkat çekiyor. Tüm odaları denize ve doğaya bakacak şekilde tasarlanan Loft Park Rsidence projesi, güneşe göre konumlandırılarak salon ve mutfağın günün ilk ışıklarını alması sağlanıyor. Öğleye doğru binanın etrafında dolanan güneş, yatak odalarında batıyor. Pasif iklimlendirme olarak adlandırılan bu tasarım şekliyle sabah 05.30’da yatak odalarına güneşin vurmaması sağlanıyor. Ayrıca kışın yatay olarak gelen güneş ışınlarıyla yatak odasının sıcak olması amaçlanıyor. Ayrıca projede yerden soğutma sistemine de yer verildi. Bu sayede klima kullanmaya gerek kalmadan evi serinletmek mümkün olacak. Mahremiyetin ön planda tutulduğu projedeki konutların balkonları birbirini görmeyecek şekilde konumlandırılarak hayata geçirildi.

Yükseleceği bölgede yaşam standartlarını değiştirmeyi hedefleyen proje sosyal donatılarıyla da ön plana çıkıyor. Loft Park Residence projesinde sauna, Türk hamamı, kreş, güvenlik sistemleri, futbol ve basketbol sahaları, kapalı otopark, süs havuzu bulunuyor. Projenin bina özellikleri arasında ise ankastre beyaz eşya, merkezi ısıtma sistemi, ısı pay ölçer, ebeveyn banyosu, depo/kiler ve akıllı ev sistemi bulunuyor.

Loft Park Residence Projesi Nerede

Fiyat Listesi

1+1 (0)
335000 TL -
2+1 (0)
445000 TL -
3+1 (0)
560000 TL -

Loft Park Residence Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Hamam
Spor
Sauna
Yürüyüş Alanları
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında