Look Nevzat Bey Manisa'da Yükseliyor!

07 April 2017

Bir Te Yapı - Sel Yapı ortaklığı projesi olarak hayata geçen Look Nevzat bey, Manisa Merkez'de yükseliyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Look Nevzat Bey bir Te Yapı - Sel Yapı ortaklığı projesi olarak 15 bin metrekarelik arsa alanı üzeride hayata geçirildi. Tek blok halinde yükselen projede toplam 80 adet konut ile 4 adet iş yeri yer alıyor. Projedeki daireler boyutları brüt 72 metrekare olan 1 oda 1 salon, 117 metrekare olan 2 oda 1 salon ile 165 metrekare olan 3 oda 1 salon tipinde dizayn edildi. Projedeki dairelerde ebeveyn banyosu, giyinme odası ve çamaşır odası bulunuyor. Projede 450 metrekarelik kısım ise yeşil alana ayrıldı.

166 BİNDEN DAİRELER
Look Nevzat Bey projesinde hala satışı devam eden 1+1 daire fiyatları 166 bin TL'den, 2+1 daire fiyatları 240 bin TL'den, 3+1 daire fiyatları ise 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fiyatların 385 bin TL'ye kadar yükseldiği projede, ödemelerde firma bünyesinde kişiye özel imkanlar sunuluyor. Projenin bulunduğu lokasyonda daire kiraları ise 800 liradan başlıyor.

MERKEZİ KONUM
Look Nevzat Bey projesi, Merkez'de İzmir Yolu üzerinde yer alıyor. Proje toplu taşımaya, çevre alışveriş merkezlerine ve açık pazar alanına yakın mesafede konumlanıyor.

HEMEN TESLİM
Look Nevzat Bey projesinde daire teslimleri hemen yapılıyor. Projenin sosyal olanakları arasında;
-Çocuk oyun alanları
-Yeşil alanlar
-Otopark
-Güvenlik mevcut.