Loza Evleri'nde anahtar teslim tarihi yaklaştı

18 May 2018

Güçlü İnşaat güvencesi ile İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesinde kurulan Loza Evleri projesinde konut teslim tarihi yaklaştı. İnşaat çalışmalarında sona gelinen projede Eylül ayında teslimlerin başlayacağı açıklandı.

35 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan Loza Evleri projesi, 2+1 ve 3+1 konut tipli dairelerden oluşuyor. 2 blok tasarımına sahip projede toplam 162 konut inşa edildi.

AİLELER İÇİN İDEAL YAPIDA PROJE

Aile yaşantısı için uygun bir proje profili çizen Loza Evleri, Bağcılar'ın Merkez Mahallesi'nde yer alıyor. Konumuyla yatırımcısına büyük avantaj sağlayacak proje, TEM ve E-5 otoyoluna kolay ulaşım şansını sunuyor. Proje aynı zamanda tramvaya 1 dakika, metroya 4 dakika, en yakın hastaneye 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.



Güçlü Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik, Loza Evleri hakkında bir açıklamada bulundu. Projede yaklaşan başlangıcı müjdeleyen Çelik, "Deneyimlerimizi ve tecrübeli ekibimizin bütün enerjisini aktardığımız Loza Evleri projemizde yeni yaşam start alıyor. Geniş ve aile odaklı projemizde yatırımcılarımıza yüzde 42 kazanç sağladık. Lokasyonu sosyal alanları ile bölgenin ilk markalı projesi olan Loza Evleri kısa sürede Merter-Bağcılar bölgesinin yıldızı oldu. Önümüzdeki dönemde yeni projelerimizle adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yaşam alanında her yaştan bireye hitap edecek sosyal donatıların yer aldığı Loza Evleri projesinde kalan konutların satışlarının devam ettiği öğrenildi.