LUX Bodrum Resort & Residence yatırımcısına para kazandırıyor

31 October 2017

Uluslararası ödüle sahip olan ve MYC Partners imzasıyla LUX Bodrum Resort & Residences hayata geçirilen proje yatırımcılarına otel ayrıcalıklarıyla farklı bir deneyimin kapılarını aralıyor. Projedeki rezidanslar yatırımcılarına kullanmadıkları zamanlarda da para kazandıracak bir yatırıma dönüşüyor.

Bodrum Adabükü’nde toplam 70 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen LUX Bodrum Resort & Residence’ın satışları da sürüyor. LUX Bodrum Resort & Residence projesine yatırım yapanlar, global standartlara göre dizayn edilen ve dekorasyonu tamamlanmış olarak teslim edilen rezidanslara sahip olurken bir yandan da otel hizmetlerinden de yararlanabileceklerin bir eve sahip olmuş oluyor. Proje tamamı denize sıfır, panoramik deniz manzarasına sahip rezidanslardan meydana geliyor.

EVİNİZ SİZE PARA KAZANDIRSIN

Yatırımınız kullanmadığınız dönemlerde ise size para kazandırabilir. Yatırımcılar dilerse bu birimleri, LUX* kampüsünde bulunmadıkları zamanlarda LUX* işletmesine verebilir. Bu dönemde kazanılan konaklama bedeli ödemelerinin yüzde 40’ı ise ev sahibine yapılıyor.

“KISA ZAMANDA YÜKSEK PRİM”

Konuyla ilgili konuşan MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan kullanılmayacağı zamanlarda otelle birlikte işletilme olanağı da bulunan LUX Bodrum rezidansları hakkında, “Altını çizerek söylememiz gerekiyor ki; LUX Bodrum Resort & Residences bir devremülk projesi değil, verdiğimiz tapular otel hissesi değil, kat mülkiyeti tapusu. Dolayısıyla rezidans tamamen komşumuza ait, sunduğumuz bu seçenek, komşumuzun rezidansını kullanmadığı zamanlarda değerlendirmesi ve karşılıklı kazanç sağlamamız için LUX’ın global olarak geliştirdiği bir konsept. Dolayısıyla bu süreçte de evinizi dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Yani sunduğumuz şey; kullandığınız zamanlarda yaşayabileceğiniz en yüksek yaşam standardı, kullanmadığınız zamanlarda LUX’ın garantisiyle çok yüksek bir gayrimenkul geliri” ifadelerini kullandı.