Mahall Ankara ve Mahall Bomonti’den yıl sonu fırsatı

01 December 2017

Türkerler Holding tecrübesiyle gayrimenkul projesi olarak hayata geçirilen Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projelerinde 2017 yılının son kampanyası başladı. Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projelerinden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 15 peşinatla 84 aya kadar vade fırsatı sunuluyor.

İnşaat ve enerji olmak üzere farklı alanlarda faaliyet gösteren Türkerler Holding, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirdiği ‘Mahall’ projeleriyle tasarımdan, mühendisliğe, yüksek kalite standartlarından işletmeye kadar birçok ilki hayata geçirmeyi hedefliyor. Projelerini kent mimarisiyle uyumlu, yüksek kalite standardı ve tasarımlarıyla şehre değer katan, değişen ihtiyaçlara yanıt verebilecek şekilde tasarlıyor. Teknolojik altyapısı güçlü, sosyal alanları, otoparkı ve ulaşım olanaklarıyla sakinlerinin yaşamını kolaylaştıran Mahall projeleri; mahalle sıcaklığını yaşatmayı amaçlıyor.

Türkerler Holding projelerinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme kampanyaları da sunuyor. Mahall Bomonti İzmir projedeki konutlar için hazırlanan kampanyada yüzde 15 peşinat, yüzde 15 1 yıl sonra ara ödemeyle 0 faizle 6 yıl vade fırsatı sağlanıyor. Ofislerde ise, yine yüzde 15 peşinat ve 1 yıl sonra yüzde 15 ara ödeme yapıldığı takdirde 7 yıla kadar vadelendiriliyor.

Diğer proje Mahall Ankara’da ise hem ofis hem konutlarda yüzde 30 peşinatla 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinat 0 faizle 36 ay vade şeklinde bir ödeme planı da hazırlanabiliyor.