Maidan Ankara Projesi

Ege Grup
Maidan Ankara
Çankaya, Ankara
0312 221 66 55
info@maidan.com.tr
http://www.maidan.com.tr

Mustafa Kemal Mh, Eskişehir Yolu, Bilkent kavşağı Yanı, No:4, Çankaya/ Ankara

KONUT SAYISI: 598
PROJE ALANI: 22435
TESLIM TARIHI: 2017-11-30
KONUT TIPLERI:

Maidan Ankara Projesi Hakkında

Ankara Çankaya'da Eskişehir Yolu Bilkent Kavşağı üzerinde hayata geçirilen Maidan projesi Ege Grup Yapı ve BM Mühendislik ve İnşaat A.Ş. imzası taşıyor. 22 bin 435 metrekare alan üzerine yayılan Maidan projesinde 6 bin metrekarelik meydan bulunuyor.

Meydan etrafında 4 blok halinde yükselen Maidan projesi 530 adet ofis ve home ofis, 68 adet mağaza olmak üzere toplam 598 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Maidan projesinde teslimlerin Kasım 2017'de yapılması planlanıyor.

Maidan projesinde 68 metrekare ile bin 800 metrekare arasında değişen ofisler yer alıyor. Projedeki ofisler birleştirilerek istenilen büyüklükte ve tipte kullanılabiliyor. Müstakil tapulu olan ofisler dilendiğinde bölünüp daha küçük metrekareli alanlarda oluşturulabiliyor.

ODTÜ Ormanı'nın karşısında, bakanlıkların olduğu bölgede yükselen Maidan projesinde home ofisler rezidans kullanımına uygun hizmet altyapısı ile hayata geçiriliyor.

Maidan Meydan ise 6 bin metrekare alana sahip. Meydanda Türk ve Dünya mutfaklarından lezzetlerin sunulduğu restoranlar, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği mağazalar ve kafeler bulunuyor.

Banka kredisi ile ofis ve home ofis sahibi olmak imkanı sunulan Maidan Ankara projesi metro durağına ve Kentpark AVM'ye yakın mesafede konumlanıyor.

Maidan Ankara Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Ofis (4700)
-

Maidan Ankara Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Mağaza/Ofis
Restaurant
Spor
Spor Salonu
Fitness Salonu
Yürüyüş Alanları
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında