Malta Yıldız Villaları Projesi

FDN Yapı
Malta Yıldız Villaları
İzmit, Kocaeli
0262 321 91 92

http://fdnyapi.com/Projeler/malta-yildiz-villalari/

Malta Mahallesi, Gönenli Sk, 41000 İzmit, Kocaeli

KONUT SAYISI: 11
PROJE ALANI: 4500
TESLIM TARIHI: 2018-12-30
KONUT TIPLERI:

Malta Yıldız Villaları Projesi Hakkında

İzmit'in Malta Mahallesi'nde konumlandırılan Malta Yıldız Villaları, FDN Yapı imzası taşıyor. 11 villadan oluşan projede yatırımcılara modern villalar cazip fiyatlarla sunuluyor.

4 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde kurulan Malta Yıldız Villaları projesindeki villalar, 4 oda 1 salon modeli ile oluşturuluyor. Villaların büyüklükleri ise 213 metrekare olacak şekilde tasarlanıyor.

Anahtar teslimlerinin 2018 Aralık'ta yapılması hedeflenen Malta Yıldız Villaları projesinde villa satışları sürüyor. Projede fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi kullanımına uygun durumda olunan projede firma tarafından taksit seçenekleri de sunuluyor.

Malta Yıldız Villaları projesinde yer alan villaların kendisine ait 28 metrekarelik havuzu ve 248 metrekarelik özel bahçe alanı bulunuyor. Yatırımcılara ayrıca 2 araçlık otopark alanı da sağlanıyor.

Malta Yıldız Villaları projesinde yer alan villalar doğalgazlı ve ısı yalıtımlı bir şekilde yatırımcılara sunuluyor. Öte yandan projenin yaşam alanında 7/24 güvenlik, peyzaj alanı, yürüyüş alanı, aktivite alanları, çocuk oyun alanı ve havuzu gibi sosyal donatılar da sunuluyor.

Malta Yıldız Villaları Projesi Nerede

Fiyat Listesi

4+1 (0)
690000 TL -

Malta Yıldız Villaları Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Villa
Spor
Yürüyüş Alanları
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Açık Otopark
Satışta