Manisa Kula'ya sosyal konut müjdesi!

21 August 2020

Türkiye'nin tüm bölgelerinde sosyal konut projelerine devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar ve orta gelirli vatandaşların konut sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. TOKİ'nin Manisa'da yeni proje hazırlığında olduğu duyuruldu.

Manisa'nın Kula ilçesi Bey Mahallesi'nde hayata geçirilecek projenin ihale duyurusu yapıldı. Proje kapsamında 304 adet konut, 1 adet cami, 7 dükkanlı ticaret merkezi inşa edilecek. Ayrıca çevre düzenlemesi işleri de yapılacak.

İHALESİ BUGÜN

TOKİ Manisa Kula projesinin ihalesi ise bugün düzenlenecek. Projenin ihalesini kazanan firma daha sonra duyurulacak. Kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla inşaat çalışmalarının da başlaması bekleniyor.

TOKİ tarafından yapılan ihale duyurusunda şu ifadelere yer verildi: "Manisa İli, Kula İlçesi, Bey Mahallesi 304 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 7 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 21 Ağustos 2020 günü saat 14:00'de yapılacak."

NEVŞEHİR'DE DE YENİ PROJE HAZIRLIĞI

TOKİ'nin Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde yeni proje hazırlığında olduğu bildirildi. Kozaklı'nın Bahçelievler Mahallesi'nde yükselecek projenin ihalesi bugün düzenlenecek.

TOKİ Nevşehir Kozaklı projesiyle 168 adet konut, 1 adet 3 dükkanlı ticaret merkezi, alt yapı ve çevre düzenlemesi işleri yapılacak. Projede yer alacak konutların görselleri, konut fiyatları, ödeme seçenekleri, kura takvimi gibi konularda resmi bilgilerin daha sonra kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.