Manzara 7/24’ten hâkim, savcı ve avukatlara özel kampanya

06 November 2017

Öz-Bostan İnşaat imzasıyla Pendik’te yükselen Manzara 7/24 projesine yatırım yapmak isteyen hâkim, savcı ve avukatlara, Kasım ayı boyunca özel ödeme koşulları ve avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkânı sağlanıyor. Bir önceki ay sağlık mensuplarına yönelik kampanya düzenleyen firma, bu defa hâkim, savcı ve avukatlar için tekrarladıklarını açıkladı.

“HUKUK MENSUPLARINA ÖZEL KAMPANYA”

Konuyla ilgili açıklama yapan Öz-Bostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran, “Manzara 7/24’ten ev sahibi olanlara verdiğimiz bir söz var. Onların, birlikte yaşamaktan memnuniyet duyacakları profillere daire satışı gerçekleştirmeye odaklandık. Bu amaçla, daha önce projemizden ev sahibi olan hâkim ve avukatlara yeni komşular kazandırmak için Kasım ayı boyunca hukuk mensuplarına özel bir kampanya gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Proje, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na yalnızca 15 dakika mesafede konumlanıyor. Manzara 7/24 projesi, Kasım ayı boyunca hâkim, savcı ve avukatlara pozitif ayrımcılık yaparak ev sahibi olmak isteyenlere benzersiz bir fırsat sunuyor. “Yüksek standartlı yapılarda, kaliteli yaşamlar” inşa etmeyi hedefleyen Özbostan İnşaat’ın satış ofisini ziyaret eden hukuk mensupları, kampanya kapsamında bütçelerine uygun ödeme planları oluşturabildikleri gibi kendilerine özel indirimlerden de yararlanma olanağına sahip olacaklar.