Manzara Adalar projesinde yeni yıl kampanyası başladı

12 December 2018

İş GYO tarafından İstanbul Anadolu yakası Kartal'da hayata geçirilen Manzara Adalar projesinde sürpriz bir kampanya yatırımcılara sunuldu. 31 Ocak 2019 gününe kadar sürecek kampanya ile peşin alımlarda yüzde 30 indirim imkanı sağlanıyor. Ayrıca kampanya kapsamında yıl sonuna kadar yapılan alımlarda devlet tarafından KDV ve tapu harçları üzerinde uygulanan indirimler de sunulacak.

975 bağımsız üniteden oluşan Manzara Adalar projesinde konut ve ticari üniteler bulunuyor. Karma yapılı konsept ile kurulan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipli lüks daireler bulunuyor. Aynı zamanda dubleks, tripleks ve penthouse tipli daire seçenekleri de sunuluyor.

PRESTİJLİ YAŞAM BAŞLADI

Manzara Adalar projesinde anahtar teslimleri 2018 yılının ilk çeyreğinde başladı. Yatırımcısına ayrıcalıklı yaşamın kapılarını hemen açan proje, aynı zamanda hemen tapu imkanını da sağlıyor.

Son yıllarda büyük bir dönüşüm yaşayan Kartal'da en dikkat çeken konut projeleri arasında gösterilen Manzara Adalar projesi, muhteşem Adalar manzarasını yatırımcısına sunuyor. Konumuyla da dikkat çeken proje; Kartal sahile 1 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre, E-5 otoyoluna 4 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor.



Yatırımcısına modern yaşamdan esintiler sunma adına birtakım özellikler barındıran Manzara Adalar projesinde 'HomeExtra' konsepti kapsamında etkinlik odası, müzik odası, etüt odası, misafir odası, oyun odası, sinema odası veya bale odası gibi üniteler, konut sahibinin ihtiyacı doğrultusunda tasarlanıyor.