Maritza Beykoz Vadi Evleri lüks yaşamın yeni adresi olacak

26 July 2017

Maritza İnşaat’ın Boğaz ve Anadolu yakasının önemli noktalarından Beykoz Çubuklu’da hayata geçireceği projesi Maritza Beykoz Vadi Evleri görücüye çıkarıldı. Lansmanı Eylül ayında yapılacak projede 5 farklı tip konut seçeneği bulunuyor. Proje yatırımcılarına 3+1, 4+1, 4+2, 5+2 ve 6+2 daire seçenekleri sunuyor. Her zevke hitap eden bu dairelerin genişlikleri ise 120 metrekare ile 552 metrekare arasında değişiyor.

LÜKS VE YEŞİL BİR ARADA

Deprem yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilecek proje toplam 45 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek. Lüks konut anlayışına yeni bir boyut kazandırmayı hedefleyen Maritza Beykoz Vadi Evleri 26 bin metrekarelik peyzaj alanı ile yatırımcılarına yeşille iç içe bir konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

“KAZANÇLAR İKİYE KATLANACAK”

Maritza İnşaatı, Meriç Ailesi ile birlikte kurduklarını ve bugüne kadar 4 farklı butik projeyi hayat geçirdiklerine değinen Maritza inşaat Başkan Vekili Emir Sarıgül, yatay yapılaşmanın daha cazip bir hal altığını söyledi. Maritza İnşaat’ın müşteri hassasiyetine dikkat çeken Sarıgül, "Müşteriler aileniz gibidir. Gerek satış sonrası gerekse yaşamları devam ettiği süre içerisinde de sitelerinde ilk günkü özeni ve hassasiyeti yaşayacaklardır” diye konuştu.

Hayata geçirdikleri projelerde kendilerini müşterilerinin yerine koyarak hareket ettiklerini belirten Emir Sarıgül, "Beykoz bölgesi İstanbul’un yeni çekim merkezi. Yatırım amacıyla bugünkü fiyatlardan daire alan her müşteri proje sonunda kazancının ikiye katlanacak"  dedi.

PROJE 2019’DA TESLİM

Şehrin kaosundan uzaklaşarak doğa il iç içe bir yaşam alanına sahip olabileceğiniz Maritza Beykoz Vadi Evleri hayatı kolaylaştıracak sosyal donatıları da içinde barındırıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Emir Sarıgül, "Açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis ve basketbol sahaları, her türlü aktivitenin yapılabileceği cep sineması, fitness salonu, pilates stüdyosu, sauna ve buhar odaları, tartar pist yürüyüş parkuru, çocuklarımız için emniyet ve konforu en üst derecede planlanmakta olan bir oyun parkı, organik tarıma uygun hobi bahçesinin yer alacağı projede, misafirler için açık otopark ve her dairenin büyüklüğüne göre 2 ila 3 araç kapasiteli kapalı otopark alanı bulunuyor. 2017’nın üçüncü çeyreğinde başlanacak proje, Eylül 2019’da teslim edilecek" diye ekledi.