Marlon Brando’nun Evi

09 July 2015

Hollywood efsanelerinden Marlon Brando'nun Los Angeles'taki evi 3 milyon dolara satışa çıkarıldı. İşte Marlon Brando'nun evi...

the Godfather filmi ile ünlenen Marlon Brando'nun 29 yaşında iken yaşadığı Los Angeles'taki malikane, evin şimdiki sahibi Jack Baumann tarafından 8.1 milyon liraya satışa sunuldu.

Marlon Brando'nun yaklaşık 8 yıl yaşamını sürdürdüğü malikane, gerçek değerinin üzerinde satılıyor. Bunun en büyük sebebi ise Hollywood yıldızının dünya çapındaki şöhreti...

Evi bu kadar değerli yapan bir başka neden ise Marilyn Monroe ve Grace Kelly gibi dönemin süperstarlarının bu evde bolca vakit geçirmesi olarak gösteriliyor.

3 milyon dolar değer biçilen eve özellikle kolleksiyoncular yoğun ilgi gösteriyor.

Evi maneviyat açısından değerli kılan bir başka etmen de eve tadilat yapılmaması... Malikaneye bu nedenle kolleksiyoncular büyük ilgi gösteriyor.

Evin şimdiki sahibi Jack Baumann, o zamanlardan kalan bazı hatıraları hala sakladığını, hatta evi bu yüzden çok fazla yenilemediğini söylüyor.

Baumann, Marlon Brando'nun evinde gizli bir salona açılan özel yapım kütüphanenin de yer aldığını söylüyor.

"Çok özel bir eve sahip olduğumu biliyorum" diyen evin şimdiki sahibi Jack Baumann, kendisini ev sahibinden çok 'evin bakıcısı' gibi hissettiğini bu yüzden de eve zaruri olmadığı sürece tadilat yaptırmadığını belirtti.

6 adet yatak odasına ve lüks detaylara sahip malikanede özel havuz, şef mutfağı, 5 banyosu ve spor sahası bulunuyor.

İşte Marlon Brando'nu Evi :